Diskretion

Delluxe formidler diskret salg, køb, udlejning og deling af luksusvarer mellem både private kvalitetsbevidste livsnydere og virksomheder.

Hvad mener vi med “diskret”? 

Hos Delluxe lægger vi vægt på det diskrete salg. Vi er klar over, at man som ejer af en luksusvare har noget, som kan være fristende for visse andre at forsøge at berige sig i på ulovlig vis. Dette afholder netop sælgere af luksusvarer fra at benytte de mere gængse handelspladser, da man her oftest både får afsløret telefonnummer, adresse og navn i annoncen, og dermed blotter sine værdier og gør sig sårbar i.f.t. fx indbrud. 

Vi har sørget for, at det som udgangspunkt er 100% anonymt at oprette en annonce på www.delluxe.dk. Det er altså helt op til den enkelte sælger/udlejer, hvor mange personlige oplysninger, der skal være tilgængelige på annoncen. 

Som sælger bestemmer du altså selv, om du vil angive navn, telefonnummer, adresse, mail mm. Disse oplysninger kan du tilføje i annoncebeskrivelsen, hvis du vil. Hvis du ikke vil angive disse oplysninger, så skal du blot oprette annoncen og undlade disse oplysninger. 

Hvordan kontakter interesserede købere/lejere dig så? 
Al kontakt, indtil du selv oplyser andet, foregår via kontaktformularen eller chatten på din annonce. Du vil altså automatisk få besked, når en interesseret køber, har kontaktet dig via din annonce. Herefter er det op til dig, om du vil forsætte forhandlingen diskret eller om du vil oplyse et telefonnummer, så I kan ringe sammen og aftale nærmere. 
Scroll to Top